Sloučení přihlášení, předání vlastnictví účtu

Dnes zvládneme dvě mouchy jednou ranou. Často nám píšete, že se chcete přihlašovat do více svých účtů pod jedním emailem. Nastavit to byl relativně komplikovaný proces, při kterém jste potřebovali naši podporu. Ode dneška to zvládnete rychleji a sami.

Zároveň tím vznikl další způsob, jak převést vlastnictví účtu na někoho jiného.

Nastavení - Uživatelé oprávnění

Jak to funguje

V sekci Nastavení → Uživatelé a oprávnění dole přibylo tlačítko Předat vlastnictví. Při sloučení přihlášení předáváte vlastnictví daného účtu sami sobě.

Kliknutím na tlačítko Předat vlastnictví zahájíte proces, který jsme podrobně rozepsali v článku Sloučení přihlášení, nebo Předání vlastnictví účtu, podle toho, co potřebujete.

V jakých tarifech

Předání vlastnictví účtu funguje ve všech tarifech. Pokud ho používáte pro sloučení přihlášení do více účtů, pak musí být alespoň jeden z účtů na jakémkoli placeném tarifu.

Publikováno 25. 03. 2019

Prohledat Blog a Podporu

RSS

Chcete nám něco říct?

Použijte