Lukáš Baier: Procesy na salámu nejsou cool. Ne vždy se ale automatizace vyplatí
Rozptyl klientů Chorizo Lab je široký: od kadeřnických salonů až po digitální agentury. Automatizace všeho je podle Lukáše Baiera obrovský trend posledních let – ale ne všechno se vyplatí. A hlavně – samotné nástroje nejsou spása. „Není to tak, že si zavedete do firmy Notion a najednou budete mnohem produktivnější,“ upozorňuje v podcastu s Lukášem Konarovským.
Mít procesy na salámu není cool. Uvažujte jednoduše, nekomplikujte věci a snažte se mít co nejmíň datových zdrojů.
— Lukáš Baier
Jak vypadá život po korporátu? Proč chce Lukáš stárnout spokojeně jako německý důchodce? A co by poradil malým firmám, které se chtějí zorientovat v dnešním moři nástrojů a technologií? I na to došlo v našem rozhovoru. Příjemný poslech 🙂
Co všechno jsme probrali?
- První vydělané peníze, lyžování a plýtvání zdroji
- Jak vypadá práce v KFC a na recepci?
- Finanční poradenství
- Práce v Německu
- Automatizace firemních procesů
- Velké problémy malých firem
- Jak automatizovat?
- Komplikované procesy
- Praktické rady a konkrétní nástroje
Celý podcast s Lukášem Baierem najdete na Spotify a Apple Podcasts. Nebo přímo tady ve videu 👇
O Robotím podcastu
V Robotím podcastu se s českými podnikateli a podnikatelkami odvážně vydáváme tam, kam se skoro žádný jiný podcast o podnikání nevydává – totiž k tomu, co samotným začátkům podnikání našich hostů předcházelo. Abychom inspirovali (a třeba i namotivovali) ty z vás, kdo nad vlastním byznysem zatím teprve uvažují. Od března 2024 vydáváme nové díly pravidelně jednou měsíčně.
Kam dál?
Líbil se vám tenhle díl? Dejte nám odběr na YouTube nebo Spotify či Apple Podcasts. A nebo nám třeba přímo pod video na YouTube napište nějaký hezký komentář. Uděláte nám radost 🙂