Sloučení kontaktů

Máte v účtu duplicitní kontakty? Robot je umožňuje sloučit. Funkce sloučení kontaktů je dostupná v jakémkoli placeném tarifu.

Jak sloučit duplicitní kontakty?

Jak na to

Otevřete kontakt, který chcete sloučit (tento kontakt zůstane), z druhého se přenesou faktury, náklady a šablony, a poté je smazán. Nepřenese se poznámka, ani případné rozdíly v adrese, emailu apod.

Klikněte na tlačítko Sloučit kontakty.

Tlačítko Sloučit kontakty na detailu kontaktu

Pokud robot našel kontakty, které mají stejné IČO, nebo název, nechá vás vybrat, který chcete sloučit.

Výběr kontaktu, který se sloučí s aktuálním kontaktem

Po kliknutí na Porovnat kontakty uvidíte přehled podrobných informací o obou kontaktech, včetně počtu dokladů a šablon. Sloučení obou kontaktů potvrdíte prostřednictvím tlačítka Sloučit kontakty.

Porovnání obou kontaktů a potvrzení sloučení

Mohlo by vás zajímat

Prohledat Podporu

Nenašli jste? Napište nám email nebo využijte povídátko v pravém dolním rohu.